6 rakentamisen trendit katsomaan vuonna 2018

Vakavien 2017 jälkeen kaupalliset rakennusyritykset odottavat entistä vahvemman vuoden 2018, ja enemmistö ilmoittaa aikovansa laajentaa henkilökuntansa.

Ammattilaiset pyrkivät kartoittamaan vuodet 2018 ja sen jälkeen, on olemassa useita suuntauksia, jotka muokkaavat rakennusteollisuutta. Jotkut ovat viime vuosien kehittymistä, kuten offsite-rakentaminen ja yhä enemmän teknologiaan sitoutuminen, ja jotkin trendejä ovat uusia, kuten keskittymiskyky joustavuudessa hirmumyrskyn kauden ennätys- ja tuhoisat tulipalot Kaliforniassa.

Muut trendejä, jotka muokkaavat rakentamista, ovat sekä liittovaltion että valtion politiikkaa, jatkuvaa työvoimapulaa ja suuria hankkeita, kuten Amazonin odotettu HQ2.

Resiliency keskittyy

USGBC

Vastustuskyky on asetettu olemaan yksi rakennusalan sanomista vuoden 2018 jälkeen viime vuoden hurrikaanien, lämpösaaltojen, kylmien aaltojen, tulvien, tornadoiden ja metsäpalojen jälkeen. Kiinteistön omistajat ottivat koko taloutensa, joka on edelleen kiipeilyä ja voi saavuttaa lähes 400 miljardia dollaria Voxin mukaan.

Sen sijaan, että kaadetaan päällekkäisiä korvausrakenteita, useammat omistajat odottavat todennäköisesti Yhdysvaltojen vihreän rakennusneuvoston kaltaisten organisaatioiden kutsun ja vaativat joustavia sivusto- ja rakenneominaisuuksia. USGBC ilmoitti marraskuussa julkaisevan rakennusstandardin RELI, joka antaa pisteitä joustaville ominaisuuksille kuten sopeutumiskyvylle ääri-ilmasto-olosuhteille ja niiden aiheuttamille vaaroille, viestinnälle ja ensiapuvälineille.

Trumpin hallinto käytti myös viime vuoden luonnonkatastrofeja korostamaan, kuinka tärkeä rakennustyö joustavuuteen on julistamalla marraskuussa 2017 kriittisen infrastruktuurin turvallisuus ja joustavuus kuukautena. Hallinnon julistuksen tarkoituksena oli korostaa, kuinka tärkeää on ylläpitää elintärkeitä infrastruktuureja – riippumatta säästä tai muista ääriolosuhteista – kansallisen turvallisuuden kannalta.

Tulevana vuonna teollisuus voi nähdä entistä joustavampia hankkeita, jotka jäljittelevät jo käynnissä olevia toimia, kuten Miami Beachin katujen nostamista tai maanjäristyksen epäsuotuisien pilvenpiirtäjien rakentamista Kaliforniassa. Arkkitehdit, insinöörit ja urakoitsijat ovat varmasti ratkaisevan tärkeitä jälleenrakentamisessa, mutta tavanomaisen toiminnan tavoite voi olla menneisyydessä.

Offsite-rakentaminen on nousussa

Offsite-rakentaminen on nousussa

Suuri osa vuodelta 2017 oli offsite-rakentaminen ja investointi toimitusmenetelmään. Offsite-aloittajat, kuten Katerra ja FullStack, saivat miljoonia rahoitusta, kun taas yhä useammat yhdysvaltalaiset urakoitsijat tekivät yhteistyötä esivalmistettujen yritysten kanssa taivuttamalla menetelmän toimintaansa.

”Yritysten, kuten Googlen, Marriottin, Starbucksin ja muiden high-tech-yritysten, kuten Autodeskin, omaksumalla offsite -palvelulla, on paljon investointituloja, jotka haluavat mullistaa rakennustyöt”, Modular Building Institutein johtaja Tom Hardiman kertoi Construction Dive Lokakuu. ”Se muuttuu niin nopeasti seuraavan vuoden aikana.”

Tarjontapuolen haasteisiin kohdistuva lisääntynyt paine ja kasvava tarve käynnistää tuottavuus lisäävät edelleen valtavirtaa. Perinteisten urakoitsijoiden halu hankkeen tehokkuuden lisäämiseksi offsite-komponenttien avulla on avaamassa oven suurempaan yhteistyöhön yleisten urakoitsijoiden ja ulkopuolisten valmistajien kanssa. Alle kymmenen vuotta sitten monet projektit olivat modulaarisia tai tavanomaisia, Hardiman sanoi.

Nykyään monet ovat hybridi näistä kahdesta. Ja suuremmilla yrityksillä kuten Turner Constructionilla ja Gilbaneilla, jotka lisäävät projektipäälliköiden tehtäviä off-site-palkkalistoilleen, toimitusmenetelmä on vain rakentaa vauhtia.

Toimittajat myös rakentavat toimintaansa segmentin mielessä. Viime aikoihin asti monet eivät olleet luoneet tuotelinjoja nimenomaan ulkopuolisille. Nyt toimittajat, kuten Tremco, kehittävät markkinoita markkinoiden helpottamiseksi.

Mutta ehkä yksi suurimmista häiriöistä offsite-laajennuksessa on Marriott Internationalin menetelmä. Hotelliketju aikoo lisätä seitsemän offsite-valmistajaa nykyiseen kokoonpanoonsa tänä vuonna, ja se aikoo näin kehittää joukon tavoitteita verrata offsite-projekteja niiden vastaaviin sivustoihin.

Investoinnit julkiseen liikenteeseen

Investoinnit julkiseen liikenteeseen

Presidentti Barack Obamain entinen liikenneministeri Anthony R. Foxx puhui Autodeskin yliopistossa marraskuussa infrastruktuurin tilasta Yhdysvalloissa. Hän sanoi, että keskitytään nyt olemassa olevan infrastruktuurin integrointiin, koska loppupään järjestelmät ovat jo olemassa. ”Emme voi tarkastella kuljetusmuotoja erillisinä erillisinä,” hän sanoi. ”Se on kaikki yksi kokonaisuus.”

Nashville, TN: n kunnianhimoinen 5,2 miljardin dollarin infrastruktuuri ja kauttakulkusuunnitelma, jonka kansalaiset äänestävät toukokuussa, on vain yksi esimerkki kaupungeista, jotka tekevät suuria investointeja kuljetuksiin. Suunnitelma ei liittäisi vain osia kaupungin keskenään, vaan paremmin yhdistää sen ympäröivien Davidsonin piirikuntien yhteisöihin.

Vaikka Nashvillen ehdotettu suunnitelma on yksi suurimmista, se ei ole ainoa huomattava hanke, joka on käynnissä. Minneapolisin 1,9 miljardin dollarin suuruinen lounais-kevyen rautatieyhteys on kohdannut lukuisia esteitä, jotka liittyvät suurelta osin rahoitukseen. Pääkaupunkiseudun neuvosto odottaa kuitenkin, että sopimus tehdään tämän vuoden ensimmäisellä neljänneksellä, ja rakentaminen aloitetaan keväällä. Bostonin GreenLine-kevyen raideliikenteen uudelleenkäynnistys on 2,2 miljardia dollaria, mikä lisää Cambridgen ja Medfordin MA: lle 4,7 kilometriä ja seitsemän asemaa.

Perinteisten rautatie- ja linjajärjestelmien lisäksi maa tutkii korkeamman teknologian vaihtoehtoja, kuten nopeita maglev-junia ja hyperloppujärjestelmiä, ja useita tunneleita on järjestetty Marylandissa ja Kaliforniassa.

Tekniikka ja automaatio käsittelevät työpaikkoja

Tekniikka ja automaatio käsittelevät työpaikkoja

Autodeskin yliopistossa marraskuussa Autodeskin toimitusjohtaja Andrew Anagnost tarttui automaatiorumuun sarvet, sanoen: ”Sen sijaan, että huolestuisimme automaatiosta ottaessamme työpaikkamme, keskustellaan siitä, mihin automaatio vie meidät.”

Katso 3-D-tulostus. Ainoastaan ​​viimeisellä vuosineljänneksellä 2017 toimialoilla oli useita innovatiivisia hankkeita, kuten Euroopan ensimmäinen Tanskassa rakennettu kolmipyöräinen painotalo, kolmiulotteinen painettu betonisilta Hollannissa ja myöntämä avustus kolmelle betonille turbiinien tornit Kaliforniassa.

Koneet käsittelevät myös ihmisille perinteisesti vaarallisia työpaikkoja, kuten telekommunikaatiota humanoidirobotti RoboMiner, joka menee kaivoskaivoksiin. Pittsburghin alueen robotti solmii rungon, joka muodostaa sillan kannet, joka puolittaa työaikoja verrattuna ihmisen työhön sekä vähentää vammoja, jotka työntekijät pitävät yllä hajautuneina räystäskehyksinä.

Rakennustekniikka sai eron Vuoden Trendiksi vuonna 2017 Construction Dive Awards -palkinnot. Teollisuus sai 433 miljoonan dollarin rahoituksen pelkästään vuoden 2017 ensimmäiseltä kuukaudelta. Kahdeksasta kaikista tarjouksesta kaksi niistä oli arvoltaan yli 50 miljoonaa dollaria. Yksi näistä suurista sopimuksista oli Vuoden innovator, Katerra, joka käyttää tehdasrakennusta automatisoimaan ja standardoimaan suunnittelua ja rakentamista luomaan jatkuvuuden palvelut korvaamaan tyypillisen kanavanvaihdon ketjun.

Giant yritykset laajentavat tiloja

Giant yritykset laajentavat tiloja

Vaikka viime vuonna kerättiin uusia high-tech-kampustapahtumia Googlen ja Applen tyyliin, 2017: n hyökkäys toisen toisen, Pohjois-Amerikan Amazon-pääkonttorin ympärillä, todennäköisesti lisää entisestään samanlaisia ​​laajennuksia vuonna 2018.

Ohjelmistovalmistaja Microsoft joutuu aloittamaan nykyisen Redmondin, WA: n, monivuotisen miljardin dollarin uudistamisen kampuksen myöhemmin tänä vuonna, liittymällä Applen, Googlen ja muiden teknologian jättiläisten kanssa, jotka laajentavat kapasiteettiaan ”kotona.” Samalla yritykset, kuten Marriott ja General Electricin odotetaan rikkovansa uuden pääkonttorin kehityksen.

Kun yhä useammat yritykset jatkavat rakentamistaan, monet myös todennäköisesti lisäävät toimintojensa tukemiseen tarvittavaa infrastruktuuria. Erityisesti tietokeskusten rakentaminen on alkanut, kun yritykset yhä enemmän keräävät ennennäkemättömiä tietojaan palvelimissaan.

Vuoden 2017 ensimmäisen puoliskon aikana datakeskusinvestoinnit olivat jo kaksinkertaistuneet vuonna 2016 tehdyistä määristä, ja ne olivat 18,2 miljardia dollaria. Ja jos markkinat ylläpitävät tätä vauhtia, investoinnit tänä vuonna luokkaan voisivat ylittää viimeisen kolmen vuoden yhdistetyn määrän.

”Markkinoiden vetäminen on yrityksiä, joita et ole koskaan kuullut tekemästä sellaisia ​​asioita, joita emme tuskin voi kuvitella”, totesi tietoverkkoratkaisujen johtava teknologiajohtaja Todd Smith kansalliselle liikelaitokselle Transwesternille marraskuussa.

AR / VR wearables ja droneja, jotka muuttavat työpaikkoja

AR / VR wearables ja droneja

Moniammatillisten kuulokkeiden, kuten Microsoftin HoloLensin ja pukeutuvia laitteita, kuten Triaxin Things of the Internet -tekniikkaa käyttävien antureiden edessä, on turvallinen veto, että huipputeknologian kulutettavat ja lisättyjen ja virtuaalitodellisuustilojen jatkuva tunkeutuminen työkohteisiin jatkuu. Kaksi suurinta hyötyä näistä teknologioista on turvallisuus ja tehokkuus – molemmat alueet, joilla rakennusteollisuus taipuu.

Innovaatioiden ja teknologiayhteistyön lisäksi on myös mahdollista, että teknologia auttaa nuoria työntekijöitä palkkaamaan työvoimapulaa. Aconexin strategisten tilinpäätösten varapuheenjohtaja Garrett Harley kertoi Construction Dive’lle, että ”Teknologia on toinen keino saada ihmiset tähän liiketoimintaan. Ei monet koulun koulusta tulevat ihmiset ymmärtävät, että tässä on paljon tekniikkaa rakentamisessa. On jännittävää aikaa olla osa sitä. ”Näihin tekniikoihin kuuluu pelisuojaharjoituskursseja, jotka voivat parantaa oppijoiden sitoutumista ja säilyttämistä.

Rakentaminen on tunnetusti vaarallinen ammatti – rakennustyöntekijöiden kuolemantapaukset kasvoivat 6% vuodesta 2015 vuoteen 2016 – ja nämä tekniikat voivat olla merkittävä edistysaskel turvallisuuden lisäämiseksi. Vaikkakin kulumisvaatimukset ovat hitaita, rakennustekniikan turvallisuusjohtamisraportin mukaan 82%: lla on myönteisiä vaikutuksia. Samaan aikaan useammat urakoitsijat etsivät piirtureita sivustojen tutkimiseen ja parantavat myös työntekijöiden turvallisuutta.

6 rakentamisen trendit katsomaan vuonna 2018

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *