Viisi keskeistä kysymystä vaikuttavat kestävään rakentamiseen

Ympäristönsuojelun tulisi olla mielenkiintoa kaikilla kestävällä rakennustyömaalla. Mutta kevyemmän jalanjäljen jättäminen ei pääty tähän – kehittäjien on otettava huomioon sivuston koko ekosysteemi.

Käyttämäsi luonnonvarojen käyttäminen, varoittaessasi työntekijöidesi tarpeita ja pyrkimystä kohti myönteistä talouskasvua yhteisössä, ei voida pitää vastuullisen rakentamisen perifeerinä.

Tässä tutkimme viisi kestävää rakentamista ympäröivää avainkysymystä:

1. Yritysvastuu (CR)

Yritysvastuu

Yrityksillä ei ole varaa purkaa ympäristövelvoitteitaan. Sidosryhmien vaatimukset muuttuvat ja yritysten on vastattava muuttuviin odotuksiinsa.

Mutta miten CR liittyy kestävään rakentamiseen?

Yksinkertaisesti se vaikuttaa hankkeiden, toimittajien, valmistajien ja suunnittelijoiden valintaan. Kaikki mukana olevat rakennuttajat kärsivät, ja kaikkien mukana olevien ihmisten on otettava ympäristönäkökohdat vakavasti.

2. Ympäristö

Jokainen kestävä kehitys pyrkii minimoimaan ympäristövaikutukset välittömässä läheisyydessään. Tämä prosessi alkaa suunnitteluvaiheessa, jatkuu suunnittelun, rakentamisen ja lopullisen valmistumisen kautta.

Vedenhallinta (kuten viemäröinti ja suojelu), jätteiden vähentäminen ja kierrätys ovat perusta kestävään kulttuuriin. Kehittäjien tulisi käyttää asiantuntijoita, jotka eivät vain ymmärrä näitä kestäviä rakennuskäytäntöjä, vaan arvioivat sivustosi ainutlaatuiset tarpeet.

3. Yhteisö

Yhteisö

Esikaupunkirakentaminen ei vaikuta vain kourallisiin asukkaisiin. On tärkeää harkita laajempia vaikutuksia, sekä positiivisia että negatiivisia, kehityksesi voi olla yhteisössä.

Paikalliset työntekijät, urakoitsijat, yritykset ja materiaalit ovat yksinkertaisia ​​tapoja jättää kestävä myönteinen vaikutus paikallisyhteisöön. Myös paikallisten asukkaiden, yritysten ja työntekijöiden arvostamia materiaalien kuljetusten tarkkaa seurantaa ja ennakoivia toimenpiteitä meluhaittojen vähentämiseksi.

4. Materiaalien valinta

Kestävien materiaalien valinta on ratkaisevan tärkeää rakennustöiden ympäristövaikutusten vähentämisessä.

Tämä voi liittyä:

  • Kuparikuon ja betonin kierrätys,
  • Teräsrakenteinen rakenne käyttäen palonkestävää terästä,
  • Kuivauspöydät kipsilevyillä, verhoseinillä, lasilla ja verhoilla, metallilla tai lasilla,
  • Siirtyminen valmiiksi valmistettuihin 3D-kylpyhuoneisiin teräsrungolla ja -levyillä,
  • Teräsakselit ja esivalmistetut teräskatto.

5. Tapaturmat ja vaaratilanteet

Tapaturmat ja vaaratilanteet

Valitettavasti paikan päällä tapahtuvat tapaukset eivät ole harvinaisia ​​Australiassa. Safe Work Australia Workin aiheuttamien vammojen ja kuolemantapausten mukaan rakennusraportissa keskimäärin 35 rakennustyöntekijää loukkaantui vakavasti päivittäin vuosina 2001-2012.

Kuitenkin kokonaisvaltaisen riskianalyysin tekeminen voi olla avain onnettomuudenvastaiselle sivustolle. Näiden toimenpiteiden purkaminen ei vain lähetä vääriä viestejä työntekijöilleen, mutta voi vaarantaa väärinkäytöksistä.

Kuinka muuten voimme tehdä rakennelmista kestävämmän? Jaa ideasi kanssamme. Ja ota yhteyttä muihin kysymyksiin liittyen. Olemme täällä sinua varten.

Viisi keskeistä kysymystä vaikuttavat kestävään rakentamiseen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *